A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Обласний фестиваль народного мистецтва "Вольниця" м. Гуляйполе

Обласний фестиваль народного мистецтва "Вольниця" м. Гуляйполе

5 листопада 2021 року з метою відродження, популяризації та збереження українського народного мистецтва; залучення до участі творчих колективів вокального, театрального, інструментального та хореографічного жанрів; популяризації творів українських композиторів у рамках святкування 133-ї річниці від дня народження ватажка повстанського руху на Півдні України Нестора Махна в місті Гуляйполе Запорізької області відбувся у дистанційному режимі ХІІІ Обласний фестиваль народного мистецтва «Вольниця».

21:14 10.11.2021

Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика

Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика

Керуючись Указами Президента України від 09.11.2007 № 1078 «Про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика»,   30.09.2010                  № 927 «Про заходи щодо розвитку системи виявлення та підтримки обдарованих і талановитих дітей та молоді»; відповідно до Положення про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика (наказ Міністерства освіти і науки України від 13.03.2008 № 168), листа Міністерства освіти і науки України від 11.10.2021 № 1/9-565 «Про проведення ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика», наказу Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації від 03.11.2021             № 480 «Про проведення першого й підготовку до другого етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2021/2022н.р.», з метою піднесення престижу української мови, популяризації її серед учнівської та студентської молоді, виховання поваги до культури і традицій українського народу у Водянській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №1 ім. Ф.О.Окатенка відбувся І етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед учнів 3-4 класів та в онлайн форматі для учнів 5-11 класів.

20:50 10.11.2021

Є новий спортивно-розважальний майданчик!

Є новий спортивно-розважальний майданчик!

Здоров'я нації залежить від фізичного розвитку та вживання якісних продуктів з самого дитинства. Саме тому керівництво підприємства ПрАТ «Племзавод»Степной» виробляє якісну продукцію та постійно покращує інфрастуктуру села.

17:07 04.11.2021

«Народна іграшка»

«Народна іграшка»

Учні КЗ "Заповітненська ЗОШ І-ІІІ ступенів" прийняли активну участь у відбірковому етапі обласного конкурсу - виставки

18:23 02.11.2021

Як отримати житло або грошову компенсацію від держави? Послуги на Гіді

Як отримати житло або грошову компенсацію від держави? Послуги на Гіді

Гід з державних послуг підкаже, як отримати житло або грошову компенсацію від держави для різних категорій громадян: дітям-сиротам, внутрішньо переміщеним особам, учасникам антитерористичної операції або шахтарям.  Ми зібрали добірку послуг, яка може знадобитись при отриманні житла або грошової компенсації від держави: 

11:43 02.11.2021

Успішний педагог – майбутнє освіти!

Успішний педагог – майбутнє освіти!

Молодий вчитель прийшов у школу. Чи підготовлений він до роботи з учнями? Вирішальне становлення майстерності відбувається лише в школі, в живій роботі з дітьми, на практиці. Саме в перші роки, з перших днів розпочинається найбільш інтенсивне формування тих якостей, які й визначають міру майстерності майбутнього вчителя. Тому наша школа активно працює над розвитком молодих педагогів. Наша мета створити успішних педагогів, які прагнуть до саморозвитку, самоосвіти. Новий час вимагає нових підходів до вирішення проблем , нових методів, форм роботи у педагогічному напрямку.

21:04 29.10.2021

Свято "Щедра осінь" у Нововодянському дитячому садочку "Ромашка"

Свято "Щедра осінь" у Нововодянському дитячому садочку "Ромашка"

Днями у Нововодянському дитячому садочку «Ромашка» Водянської сільської ради були проведені осінні свята з дошкільнятами. Музичний керівник та  вихователі груп приклали багато зусиль, щоб святкові ранки були найкращими: підготували декорації, склали цікаві сценарії, підібрали сучасний музичний матеріал, а головне – вивчили з малятами пісні, вірші, таночки, ігри. Діти розповідали вірші, співали пісні про осінь та танцювали.

20:50 29.10.2021

Послуги, пов’язані з житлом на Гіді

Послуги, пов’язані з житлом на Гіді

Плануєте поліпшити житлові умови або отримати від держави житло для тимчасового проживання? Для вашої зручності зібрали добірку держпослуг, пов’язаних із житлом на Гіді.  Обирайте ту послугу, що для вас є актуальною, та дізнавайтеся: як отримати і що для цього потрібно, строк та вартість послуги, що робити, якщо вам відмовили та інше. Для свідоцтва про право власності:

13:48 27.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь