A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відкритий турнір з важкої атлетики у місті Бердянськ

Відкритий турнір з важкої атлетики у місті Бердянськ

20- 23 серпня, у місті Бердянськ пройшов відкритий турнір з важкоі атлетики , присвячений Дню незалежності України. У змаганнях взяли участь важкоатлети з Бердянська, Кам’янки-Дніпровської, а також спортсмени гуртків з важкоі атлетики Дніпровської ЗОШ № 2 , та Дніпровської ЗОШ № 1 , Водянської ОТГ. Так чемпіонами турніру у своїх вагових категоріях стали : Галина Жукова , Анжеліка Жукова, Данило Свідерський ( Дніпровська ЗОШ№ 2 ), Дарина Кірч ( Дніпровська ЗОШ № 1 ). Рівень турніру був достатньо високим , адже в ньому приймало участь декілька майстрів спорту України з важкої атлетики, серед яких була і наша Анжеліка Жукова! На цьому турнірі кожен учасник вирішував свої завдання , для Галини Жуковоі , це були дебютні змагання , вона посіла перше місце і розпочала свою спортивну кар‘єру, до речі, як і іі старша сестра Анжеліка Жукова , у вісім років стала займатися важкою атлетикою , а вже у 15 років виконала норматив майстра спорту України! Анжеліка Жукова та Дарина Кірч , виступом на цьому турнірі розпочали підготовку до чемпіонату Украіни , який пройде у жовтні місяці , у селі Поляна , на Закарпатті! Готували спортсменів до турніру- Леонід , Наталія , та Олександр Жукови. Олександр Жуков - заслужений тренер Украіни.

14:08 23.08.2021

З Днем Незалежності Україно!

З Днем Незалежності Україно!

Сьогодні в Україні свято - День Незалежності настав.                                                            Бажаю, щоб вона була багата  на безліч добрих та корисних справ!                                                  30 років тому з великою надією та вірою ми прийняли виклик долі – стали на шлях створення та розбудови власної незалежної держави. Для кожного громадянина України День незалежності насамперед має бути днем іспиту власного сумління, днем міркувань про долю своєї Батьківщини й своєї спільноти,саме це стало лейтмотивом святкових заходів які відбулися у Водянський ОТГ. Напередодні свята Дня Незалежності у Водянській громаді відбувся святковий концерт. З привітанням зі святом до жителів громади звернувся голова Водянської сільської ради Сергій Єрмаков: « Я впевнений що, кожен українець знає  24 серпня – День незалежності України. Це свято віддзеркалює одвічне прагнення українського народу до єдності, суверенності та самостійності, цей день є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни. Сергій Вікторович побажав усім присутнім міцного здоров’я, гарного настрою, радості, щастя, віри у щасливе майбутнє України. Окрасою святкового концерту була книжкова виставка-інсталяція        « Видатні українські діячі» Свої почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, повагу до батьків, землі-годувальниці, розуміння своєї причетності до всіх подій які відбуваються в Україні висловили працівники культури та учасники художньої самодіяльності: НФК «Джерело», хор «Дніпровські зорі», НФК «Надвечір`я», В.Селезньова, В.Устьянцева, Т.Майер, А.Погоріла,  К.Пригода,  К.Сідельникова, С.Галкіна, Т.Маркова, Г.Панкєєва. По завершенню святкового концерту усі присутні заспівали разом с учасниками художньої самодіяльності пісню «Єднаймося люба родино» і зробили колективну світлину.

15:09 21.08.2021

Водянські пляжники кращі !!!

Водянські пляжники кращі !!!

17 серпня 2021 року в м. Приморськ відбулися обласні змагання з пляжного  волейболу та настільного тенісу в залік обласної спартакіади серед сільських школярів  «Хто ти, майбутній олімпієць?».  Команду Водянської ОТГ сформував і підготував до змагань директор Водянського сільського центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх»- Левченко Сергій Васильович.            

13:56 21.08.2021

Запорізька  обласна державна адміністрація та Запорізька обласна  рада  відреагували   на  звернення  депутатів  Водянської  сільської ради щодо  ліквідації  підтоплення  села Водяне.

Запорізька обласна державна адміністрація та Запорізька обласна рада відреагували на звернення депутатів Водянської сільської ради щодо ліквідації підтоплення села Водяне.

На сьогоднішній день на захисних масивах Каховського водосховища на території  села Водяне  ситуація  з   гідрологічного  стану  погіршилась. Підняття рівня Каховського водосховища, неналежна робота  протифільтраційної завіси,  значно збільшуються площі підтоплення,  виникає  загроза руйнування житлових споруд громадян мешканців села,  та  загроза   спалаху інфекцій та інвазійних захворювань, виникнення техногенної катастрофи.

21:31 20.08.2021

Відбулося засідання МО вчителів початкових класів Водянської ОТГ

Відбулося засідання МО вчителів початкових класів Водянської ОТГ

У період, коли освіта України набуває кардинальних змін, виникає необхідність в оновленні методів навчання, в залученні інноваційних методик до процесу формування в учнів предметних та життєвих компетентностей. Сучасному су  спільству потрібні громадяни, які здатні приймати нестандартні рішення, творчо підходити до вирішення тієї чи іншої проблеми, самоконтролювати та самооцінювати результати своєї діяльності.

06:28 18.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь