A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Запали свічку пам'яті

Запали свічку пам'яті

Щороку у четверту суботу листопада Україна на державному рівні вшановує пам’ять загиблих від Голодомору — геноциду Українського народу. В 2018 році День пам’яті жертв голодомору припадає на 24 листопада. О 16:00 оголошується загальнонаціональна хвилина мовчання, після чого по всій Україні відбувається акція «Запали свічку».В акції можна взяти участь, запаливши свічку в своєму вікні.

20:10 20.11.2018

Вітаємо з Днем працівників сільського господарства

Вітаємо з Днем працівників сільського господарства

Шановні працівники сільського господарства, від усієї душі тепло вітаю Вас із професійним святом –Днем працівника сільського господарства. Дозвольте насамперед подякувати вам за самовіддану й невтомну працю та побажати міцного здоров’я, миру й злагоди в родинах, нових вагомих трудових здобутків в ім’я процвітання рідної України і нашого чарівного краю, добробуту та благополуччя. Хай вам добре нива засівається і за гарної погоди щедрий врожай вродить!

17:34 16.11.2018

День української писемності та мови

День української писемності та мови

  День української писемності та мови – свято, яке щороку відзначається 9   листопада. За православним календарем — це день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-літописця  — послідовника творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія.

18:03 12.11.2018

Крок до майбутнього

Крок до майбутнього

Запорізька область входить до числа промислових лідерів країни, посідаючи перші місця серед регіонів за обсягом промислового виробництва. Запорізький регіон є одним з привабливіших щодо інвестування завдяки великому промисловому потенціалу, наявності природних багатств, власних енергоресурсів, доступності до ринків України, держав СНД, Європи та Азії. З метою просування інвестиційних можливостей регіону та підвищення іміджу і статусу об'єднаних територіальних громад, Запорізькою обласною державною адміністрацією було змінено концепцію та вдосконалено інвестиційний веб-портал "Запорізька область - регіон можливостей!". Даний сайт - "динамічний буклет", який містить постійно поновлювану інформацію двома мовами (укранська та англійска) та є зручним у користуванні.

09:54 16.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь