A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Наші вітання!

Наші вітання!

 Педагогічний та учнівський колектив КЗ «Водянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №1 ім. Ф.О.Окатенка» Водянської сільської ради  щиро вітає ученицю 10-А класу Лебідь Єлизавету, яка посіла І місце на ІІІ (обласному) етапі ХIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та запрошена на ІV (фінальний) етап. Дякуємо за підготовку Буряк А.А. учителю української мови та літератури. Бажаємо подальших перемог!

07:40 21.12.2021

Святкова екскурсія до Дня Святого Миколая!

Святкова екскурсія до Дня Святого Миколая!

19 грудня, учні 5 - 9 класів Заповітненської ЗОШ відвідали м.Запоріжжя. Вони завітали до ЗАПОРІЗЬКОГО АКАДЕМІЧНОГО ОБЛАСНОГО УКРАЇНСЬКОГО МУЗИЧНО - ДРАМАТИЧНОГО ТЕАТРУ ІМ. В.Г.МАГАРА та подивилися виставу "Морозко". Враження від перегляду були дуже яскравими.

15:40 20.12.2021

З Днем Святого Миколая!

З Днем Святого Миколая!

19 грудня в Україні святкують День святого Миколая. Діти дуже люблять цей день, коли оживає диво і можна знайти під подушкою смаколики.

10:31 19.12.2021

Святий Миколай завітав до нашого"Сонечка"!

Святий Миколай завітав до нашого"Сонечка"!

       Знову прийшла до нас найчарівніша, найказковіша пора року – зима. Принесла багато звичаїв, обрядів, дивовижних свят. Нещодавно  відсвяткували Андріївські вечорниці, а тут вже наступне свято. Одним з найочікуваніших для дітей,  вже традиційним, є свято Святого Миколая, адже він здійснює всі їхні мрії та бажання. І цього разу, 17 грудня, Святий Миколай разом з НФК «Джерело» (керівник Мироненко Л.О.) завітали до малят КДНЗ «Сонечко»  Водянської сільської ради (завідуючий Танько С.Г.). Веселою піснею “Ой, хто, хто Миколая любить»” зустріли його малюки.

18:18 17.12.2021

Чемпіонат області з важкої атлетики

Чемпіонат області з важкої атлетики

15-16 грудня у м . Запоріжжя відбувся чемпіонат області з важкоі атлетики серед юнаків та дівчат , у рамках Різдвяного фестивалю ! У змаганнях приймали  участь найсильніші важкоатлети області , з Бердянська , Запоріжжя, Орехова, Братського , Кам’янки- Дніпровської , та Дніпровських гуртків ЗОШ номер 1 , та номер 2 ( Водянськоі ОТГ) ! І, як завжди Дніпровські важкоатлети були на висоті! Так, чемпіонами Запорізької області у своїх вагових категоріях стали: Кірч Олександра, Кірч Дарья ( Дніпровська ЗОШ номер 1), Колпащіков Артем, Пономаренко Олександр ( Дніпровська ЗОШ номер 2) , срібними призерами: Колпащіков Руслан ( Дніпровська ЗОШ номер 2), Кірч Андрій ( Дніпровська ЗОШ номер 1),Мазур Іван ( Дніпровська ЗОШ номер два), бронзовими призерами Кутіщева Альона , Свідерський Данило, Губарєв Владислав( Дніпровська ЗОШ номер два). Це був фантастичний виступ наших важкоатлетів! Готували спортсменів до змагань , Наталія, Леонід, та Олександр Жукови! Бажаємо   успіхів і надалі нашим богатирям! Олександр Жуков- заслужений тренер Украіни!

07:04 17.12.2021

Про підсумки обласного етапу конкурсу дитячої та юнацької творчості «Збережемо Україну разом»

Про підсумки обласного етапу конкурсу дитячої та юнацької творчості «Збережемо Україну разом»

З 10 вересня до 15 листопада комунальним закладом «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді»  було проведено обласний етап конкурсу дитячої та юнацької творчості «Збережемо Україну разом» в рамках Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу».

19:05 14.12.2021

Наші вітання!

Наші вітання!

З метою популяризації плавання, підвищення рівня спортивної майстерності плавців, розвиток дружніх взаємовідносин між спортсменами різних регіонів України, 11-12 грудня 2021 року у м. Кам’янське Дніпропетровської області в спортивному комплексі «МіКомп» відбувся п’ятий етап кубку Swim Sharks з плавання. В змаганнях приймали участь спортсмени з усіх областей України. Організатором змагань виступила Федерація плавання м. Кам’янське. До участі у змаганнях допускалися вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних училищ/коледжів, груп здоров’я, фітнес центрів та індивідуальні спортсмени, які вміють плавати та мають медичний допуск (довідку) для відвідування плавального басейну. Наш регіон представила вихованка  дитячо-юнацької спортивної школи ЗАЕС (м. Енергодар) тренер Рафальський М.  Пригода Анна учениця Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1 ім. Ф.О.Окатенка.  В особистому заліку Анна виборола ІІІ місце на дистанції 50 м вільним стилем (34.97 с) і ІІІ місце 200 м батерфляй (3.37.12 с). 

21:49 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь