A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Обласний конкурс фольклорних колективів "Запорізька спадщина"

Обласний конкурс фольклорних колективів "Запорізька спадщина"

Вітаємо народний фольклорний колектив «Джерело» комунального закладу «Інформаційно-просвітницький центр культури і дозвілля» Водянської сільської ради Василівського району, керівник Любов Мироненко за зайняте 1 місце  в обласному конкурсі фольклорних колективів «Запорізька спадщина» в номінації «Місцевий пісенний фольклор»

17:46 01.12.2021

ДЕНЬ ПАМ`ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ    1932-1933 РОКІВ.

ДЕНЬ ПАМ`ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ 1932-1933 РОКІВ.

День пам`яті жертв голодоморів щорічно вшановується на державному рівні у четверту суботу листопада.У 2021 році цей день припадає на 27 листопада. Голодомор-це геноцид Українського народу, вчинений комуністичним  тоталітарним режимом з наміром знищити ,цілком чи частково українську національну групу. Вшанування пам`яті жертв Голодомору є справжнім запобіжником повторення подібних трагедій у майбутньому.                                                                                                 27 листопада в закладах культури Водянської ОТГ були проведені інформаційно-просвітницькі та виховні заходи, а також оформлені тематичні полиці, книжкові та інформаційні виставки.  В бібліотеках села Водяне і Дніпровка були проведені книжкові тематичні виставки « Свічка, яка ніколи не згасає», «Голодомор очима письменників України» У сільському клубі с.Нововодяне відбувся історичний екскурс в історію «Голодомор 1932-1933рр, як величезна трагедія українського народу». Працівниками культури селища Заповітне була проведена виховна година «Ціна хліба». У фойє Дніпровської сільської ради  відбувся мітинг-реквієм «Україна пам`ятає, світ визнає» присутні вшанували закатованих голодом жертв геноциду українського народу хвилиною мовчання та горінням свічок. Пам`ять про Голодомор, її повернення із забуття і вшанування жертв поступово з поодиноких пригадувань перетворилася у справу міжнаціонального масштабу.

17:19 28.11.2021

Ми не маємо права забути

Ми не маємо права забути

«Ми не маємо права забути» – саме під таким гаслом відбулися пам’ятні заходи у закладах освіти Водянської ОТГ  з нагоди 88-ї річниці Голодомору в Україні. Школярі долучилися до Всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті» у пам’ять про жахливу трагедію українського народу. Знаково, що молодь пам’ятає про страшні сторінки історії

17:10 27.11.2021

Спортсменам Водянської ОТГ серед учнівської молоді за перемоги на Всеукраїнських та обласних  змаганнях виплатять премії на суму 54.000 грн.

Спортсменам Водянської ОТГ серед учнівської молоді за перемоги на Всеукраїнських та обласних змаганнях виплатять премії на суму 54.000 грн.

       За підсумками 2021 року премії отримають 24 спортсмени закладів загальної середньої освіти Водянської ОТГ. Серед тих, хто отримає премії цього разу, призери Всеукраїнських спортивних змаганнях з вільної боротьби серед юнаків та дівчат, з вільної боротьби в залік  ХХХ обласної спартакіади серед сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць?», призери чемпіонату Запорізької області з важкої атлетики, призери чемпіонату України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років, призерам змагань з паркового волейболу серед юнаків в залік ХХХ обласній спартакіаді сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць?», призерам Кубку  Громадської організації «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області з паркового волейболу серед сільських юнаків та пляжного волейболу  в залік  ХХХ обласної спартакіади.

10:23 23.11.2021

День толерантності у КЗ "Дніпровська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2"

День толерантності у КЗ "Дніпровська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2"

16 листопада в усьому світі відзначається Міжнародний день толерантності. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості, в якій йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри.

13:01 18.11.2021

В місті Енергодар запрацювала перша веб камера.

В місті Енергодар запрацювала перша веб камера.

Обладнання встановили фахівці КП «Єдині інформаційні системи» і нині кожен енергодарець може переглядати онлайн-трансляцію на офіційному сайті Енергодарської міської ради за посиланням: https://www.en.gov.ua/veb-kameri-msta.  

14:46 16.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь