A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Фестиваль української патріотичної пісні в Енергодарі

22 січня відділом культури, молоді та спорту Єнергодарської міської ради був проведений фестиваль патріотичної пісні "З Україною в серці". Вокальний ансамбль "Любисток" учителів КЗ"Дніпровська ЗОШ №1" Водянської сільської ради ( керівник Іван Гаврилюк), взяли участь у фестивалі та були нагороджені дипломом та цінним призом.

17:23 24.01.2022

«Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг»

22 січня Україна відзначає День Соборності, приурочений до Акту об'єднання цього дня Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Соборність українських земель має глибоке історичне коріння, спирається на споконвічну мрію народу про власну незалежну, соборну державу та є інтегральним результатом складного і довготривалого процесу її формування. Для школярів 5-11 класів були проведені тематичні виховні години національно-патріотичного спрямування «Єднання заради Незалежності».

21:37 21.01.2022

З Днем Соборності України!

День соборності України щорічно відзначається в Україні 22 січня. Це державне свято, яке з’явилося в 1919 році, в день проголошення Акту возз’єднання Української народної республіки та Західно-Української народної республіки. Закладена 103 роки  тому та втілена в простих символах ідея єдності і досі важлива для українського народу.

19:35 21.01.2022

В Енергодарі пройшла першість з вільної боротьби

14 січня в Енергодарі в спортивній залі гімназії №1 пройшла першість  Василівського району з вільної боротьби серед юнаків 2010-2014 г.р. та дівчат 2009-2014 р. н. Змагання відбулися завдяки громадській організації СК «Ти-Вар» та СОК ЗАЕС, які стали організаторами заходу.

15:20 19.01.2022

Меланка ходила, Василька водила

Напередодні Старого Нового року, українці традиційно відзначають Щедрий вечір. За народними віруваннями на свято Маланки накривають щедрий на смаколики стіл, а молодь ходить щедрувати водячи із собою Козу, Цигана, а також Маланку та діда Василя.

20:37 13.01.2022

Робочий візит керівництва району до Кам’янсько-Дніпровської міської та Водянської сільської об’єднаних територіальних громад з метою вивчення питання загрози підтоплення ґрунтовими водами населених пунктів

11 січня 2022 року заступник голови Василівської районної державної адміністрації Олексій Тимків, начальник відділу з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації Віталій Гузенко, головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації Галина Дмитрієва та заступник начальника відділу ОПР та ЦЗ Василівського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області Олександр Єрмаков з робочим візитом відвідали територію Кам’янсько-Дніпровської міської та Водянської сільської об’єднаних територіальних громад з метою вивчення питання загрози підтоплення ґрунтовими водами населених пунктів Василівського району.

16:16 12.01.2022

Дякуємо за приємний подарунок!

Новий рік приносить нові сюрпризи. Перший навчальний день другого семестру в Водянській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 розпочався з приємних новин. Школа отримала від Живогляда Павла Григоровича такий довгоочікуваний подарунок – баян. 

20:39 10.01.2022

Сімейний волейбол

        09.01.2022 року в спортивному залі Водянської ЗОШ №1 відбулися спортивні змагання, які були започатковані ще в 2004 році – «Сімейний волейбол», це вже 18 турнір. В цьому році в змаганнях взяли участь 8 сімейних  команд: 1.Лифар Д., 2.Єрмаков В., 3. Ярмак В., 4. Концур М., 5. Покалюк Е., 6. Пригода В., 7.Жовнаренко-Харитонови., 8. Ерьоменко М.  Хочеться відмітити команди Харитонових-Жовнаренко та Покалюк, які за 18 років жодного разу не пропустили змагання.

21:48 09.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь