A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

"Весела коляда-2022"

В перші дні нового року в багатьох містах України проходять фестивалі вертепів. В цьому році вдруге відбувся фестиваль вертепів «Весела коляда -2022 »  і у Енергодарі. 9 січня учасники фестивалю зібралися в 1-му мікрорайоні і звідти вирушили на алею роз і до  МПК «Сучасник». 13 творчих колективів   з Енергодара, Водяного, Нововодяного, Великої Білозерки презентували свої театралізовані вертепи з традиційними різдвяними народними піснями. Таке свято проводиться з ініціативи жіночої громадської організації "Україночка" за підтримки відділу культури. Всі, хто прийшов на фестиваль до «Сучасника», отримали справжнє задоволення від оригінальних та веселих виступів.

19:18 09.01.2022

Про підсумки конкурсу-виставки "Народна іграшка"

Протягом жовтня – грудня 2021 року комунальним закладом «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості  учнівської молоді» було проведено обласний заочний конкурс-виставка «Народна іграшка» в рамках Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

19:07 05.01.2022

З НОВИМ РОКОМ!

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб майбутній рік приніс нам стільки радощів, скільки днів у році, і щоб кожен день дарував нам посмішку і частинку добра. Нехай все, що ми планували, обов'язково збудеться: все те, що хотіли почати, - почнеться, а що хотіли закінчити - закінчиться. Нехай наступного року ми всі станемо щасливішими, добрішими і уважнішими до оточуючих нас людей, а світ відкриє нам нові двері!

18:47 31.12.2021

Чарівне новорічне свято

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється Новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Саме так він пройшов і в нашій школі.

13:23 31.12.2021

Нагородження волейболістів.

22 грудня 2021 року в КЗ "Водянська загальноосвітня школа l-lll ступенів №2" відбулося нагородження волейболістів, які протягом 2021 року були переможцями та призерами обласних змагань з волейболу в залік ХХХ обласної спартакіади серед сільських школярів "Хто ти, майбутній олімпієць?".

17:00 27.12.2021

Пейнтбол — це потужний заряд яскравих вражень

Не дивлячись на зимну та морозну погоду, аж 10 збірних команд школярів об'єднаних територіальних громад Василівського району виявили бажання взяти участь у Відкритому кубку народного депутата України Юлії Яцик з тактичного пейнтболу. Це діти Михайлівської, Степногірської селищних, Малобілозерської, Роздольської, Водянської, Благовіщенської, Великобілозерської сільських та Кам'янсько-Дніпровської, Дніпрорудненської й Василівської міських громад.

14:23 25.12.2021

Зустрічаємо Новий рік!

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням. Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Святковий настрій відчувався на кожному кроці: від дивовижно прикрашеної ялинки, від власноруч зроблених дітьми і вихователями новорічних прикрас, до дійств, які відбуваються безпосередньо на святкових ранках. Святкові Новорічні ранки у КДНЗ «Сонечко» Водянської сільської ради  відбулися з 22 по 24 грудня. На гостину до малят завітав Дід Мороз зі своєю онучкою Снігуронькою, казкові герої всім відомих казок. а зіграли їх наші талановиті майстри своєї справи, працівники закладу. Окрема подяка працівникам закладу за придбання костюмів Діда Мороза та Снігуроньки, а за дизайнерську розробку та пошив вдячні Юлії Кузьомі.

19:31 24.12.2021

ХХІІ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

Педагогічний та учнівський колектив КЗ «Водянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №1 ім. Ф.О.Окатенка» Водянської сільської ради щиро вітає ученицю 11-А класу Олиниченко Дар’ю, яка посіла ІІІ місце на ІІІ (обласному) етапі ХХIІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та запрошена на ІV (фінальний) етап. Дякуємо за підготовку Рябоконь С.І. учителю української мови та літератури. Бажаємо подальших перемог!

17:35 24.12.2021

НАПЕРЕДОДНІ НОВОРІЧНИХ СВЯТ ШКОЛИ ВОДЯНСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ В ПОДАРУНОК 65 НОУТБУКІВ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ.

      Сьогодні, 23 грудня, у межах реалізації спільного проєкту Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації «Ноутбук кожному вчителю» школи Водянської  громади отримали ноутбуки для підвищення якості дистанційного навчання та інших форматів подачі знань.

20:03 23.12.2021

Відбівся турнір з сумо та вільної боротьби

11 грудня у токмацькому Палаці спорту, під патронатом міського голови Токмака Ігоря Котелевського, Управління молоді, фізкультури і спорту Запорізької облдержадміністрації, міського відділу молоді та спорту та Федерації спортивної боротьби відбувся чемпіонат Запорізької області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2008-2010 років народження.

18:36 22.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь