A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

15 лютого – 33-я річниця виведення військ з Афганістану

15 лютого -День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, та річниця виведення військ з Афганістану.В цей день минає 33 роки з дня виведення військ з Афганістану.Війна тривала майже 10 років.У ній брали участь більш ніж 160 тисяч українських військовослужбовців, понад 3000 з яких загинули, 72 зникли безвісти, близько 4000 отримали інвалідність.Афганська кампанія залишила невиліковну рану у серцях тих, хто брав участь у бойових діях,хто втратив друзів,синів чи батьків.З нагоди 33-ї річниці виведення військ з Афганістану пройшли заходи і у Водянській ОТГ.Так біля стели воїну Афганцю Сергію Пишньову у селі Дніпровка зібралися односельці, щоб вшанувати пам'ять загиблого воїна,та привітали з цією пам'ятною датою ветеранів Афганської війни,що повернулися на рідну землю вкриті бойовою славою.В селищі Заповітному Афганці зібралися біля пам'ятного знаку.Ветеранів привітали учні, односельці,працівники культури та сільської ради.В Нововодянській ЗОШ вшанували пам'ять випускника школи Цимбалюка Олександра, який назавжди запам'ятався родині,друзям, односельцям вічно молодим.Низький уклін вам, миротворці.Хай затишок,добро і шана оточують вас скрізь.Наснаги вам,щастя,радості, успіхів у праці на благо Вітчизни та рідної України!

20:27 15.02.2022

Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг

Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг.  Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: 

17:59 14.02.2022

Всеукраїнська асоціація громад запрошує Вас долучитися до онлайн-наради з Міністерством аграрної політики та продовольства України щодо заходів з профілактики отруєння бджіл.

Всеукраїнська асоціація громад запрошує Вас долучитися до онлайн-наради з Міністерством аграрної політики та продовольства України щодо заходів з профілактики отруєння бджіл.

15:41 11.02.2022

Про підсумки конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої!»

З   1 листопада 2021 року по 10 лютого 2022 року відбувся в дистанційному форматі ХХІ всеукраїнський конкурс учнівської творчості, що проходив під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» на тему «Заради честі, миру і майбутнього України».

16:36 10.02.2022

Про підсумки участі учнівської молоді в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція»

З метою пропаганди серед молоді бережливого ставлення до природи, розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді, формування практичних умінь та навичок дітей у виготовленні композицій Запорізьким обласним еколого-натуралістичним центром традиційно проведено обласну виставку учнівських творчих робіт в рамках заочного Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція».

15:04 10.02.2022

Олег Ганзенко потрапив до списку кандидатів в олімпійську збірну України

Згідно з наказом Міністерства Молоді та спорту України від 21 грудня 2021 р. № 4907 «Про затвердження складу спортсменів-кандидатів для участі в Іграх ХХХIII Олімпіади 2024 року в м. Париж (Франція) на 2022 рік» є два представники запорізької важкої атлетики – вихованці Запорізького національного університету (ZNU, Zaporizhzhia National University).

09:20 07.02.2022

Водянські волейболісти -найкращі!

05.02.2022 року в м. Василівка відбулися обласні змагання відкритого Кубка ГО ВФСТ «Колос» з волейболу серед юнаків. В змаганнях взяли участь команди м. Василівка, м. Вільнянськ, смт. Веселе, смт. Михайлівка, смт. Якимівка та команда Водянської ОТГ.

08:39 07.02.2022

Турнір з волейболу «Мікс» до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

       06 лютого 2022 року на базі Водянської ЗОШ №1 Водянської ОТГ відбувся  турнір обласного рівня з паркового волейболу Мікс (чоловіки і жінки) присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав . В турнірі прийняли участь 6 команд: с. Гоголівка Веселівська ОТГ, Водяне-1 (капітан Єрмаков В), Водяне-2 (капітан Покалюк А.), Водяне-юніори-1 (капітан Панов О.), м. Енергодар (капітан Сметана О.) і Водяне-юніори -2 (капітан Мовчан О.).

19:44 06.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь