A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Школа-як лялька!

Дата: 10.06.2020 17:21
Кількість переглядів: 638

Аж не віриться, що наша школа у селі Нововодяне така гарна! Дивимось — не надивимось, милуємося нею, як рідною домівкою. Адже з початку свого існування школа не мала такого ремонту, як за останній  рік. І все це, дякуючи громаді села, активність якої є прикладом для наслідування.

Основна увага влади приділяється зміцненню матеріально-технічного та фінансового забезпечення, осучаснення змісту освіти, впровадження інформаційно-комунікаційних технологій навчання, удосконалення форм управління освітою, утвердження високого соціального статусу вчителя в суспільстві.

Прикладом дієвості влади є виконання заходів з енергозбереження у Нововодянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Наразі завершено роботи з утеплення фасаду школи, укріплення та утеплення фундаменту,  облаштовано водостічну систему. Проведені заходи дають можливість економити енергопостачання, зокрема споживання природного газу, а основне – забезпечення належного температурного режиму в приміщенні школи для 150 учнів та 28 педагогів. Естетично оформлений фасад приміщення школи стало окрасою села Нововодяне. На проведення ремонтно-будівельних робіт у Нововодянській  ЗОШ І-ІІІ ступенів витрачено 1млн.417 тис. грн.

З нагоди оновлення рідної школи педагогічний колектив запросив до себе в гості голову Водянської сільської ради Сергія Єрмакова, начальника відділу освіти, молоді та спорту Водянської сільської ради Ірину Іваніщак, старосту села Нововодяне Андрія Синоренка та директора підрядної організації Сергія Сідоряку, щоб висловити слова подяки, за виконану роботу та підтримку. Голова профспілкової організації Світлана Піскоха сказала: «Хочемо уклінно подякувати всім, хто докладав максимум зусиль для втілення нашої мрії».

У вітальному слові голова сільської ради Сергій Єрмаков  побажав усім присутнім миру, благополуччя, здоров'я та плідної праці в оновленій школі. Тому, головним завданням влади є створення належних умов для здобуття ґрунтовних знань. Забезпечення комфортних  умов навчання є невід’ємною складовою навчального процесу. Влада громади і надалі докладатиме максимум зусиль аби учні навчальних закладів нашої громади мали змогу отримувати знання у теплих та світлих класах.

З привітальним словом виступила начальник відділу освіти, молоді та спорту Водянської сільської ради Ірина Іваніщак: « В цьому році, у вересні ваша школа буде святкувати 40-річний ювілей і нехай ця виконана робота буде маленькою частинкою подарунка до вашого ювілею».

Як зазначила директор школи Тетяна Лисенко,  роботи з енергоефективності є одними з пріоритетних під час проведення ремонтних робіт у закладах освіти. Адже вони дозволять економити на споживанні теплової енергії, а також підвищують комфортність перебування у закладах для школярів. Окрема подяка директору підрядної організації Сергію Сідоряку за якісно виконану роботу, за розуміння, толерантність та високий професіоналізм. Щиро бажаємо підприємству успіхів та процвітання.

Микола Ященко

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь