A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Тато, мама, я – спортивна сім'я

Дата: 06.12.2019 22:13
Кількість переглядів: 587

06 грудня 2019 року у Водянській загальноосвітній школі І-ІІІ ст.№1 ім. Ф.О.Окатенка відбулися спортивно-розважальні змагання "Тато, мама, я – спортивна сім'я", які були присвячені до Дня Збройних Сил України.

Організаторами цього свята стали заступник директора з виховної роботи Піскоха Любов Іванівна та вчителі фізичної культури Скрипник Сергій  Васильович, Піскоха Андрій Вікторович та Тараненко Сергій Миколайович.

Такі змагання проводяться у школі  вперше і вже сьогодні заслужили популярність у батьків і юних спортсменів. Сьогодні право називатися «найспортивнішою сім’єю» виборювали чотири сімейних команди 5-6 класів. Це від 5-а класу  сім’я Хачатрян Вагаршак Тигранович, Анжела Ашотівна та син Тигран, від 5-б класу сім’я Погорілий В’ячеслав Григорович, Юлія Сергіївна та син Кирило, від 6-а класу сім’я Єрьоменко Микола Анатолійович, Анна Олександрівна та син Денис і від 6-б класу сім’я Пригода Михайло Васильович, Тетяна Павлівна та їхня донька Катерина.

 Змагання проводилися у вигляді спортивних естафет між командами ( було 9 естафет) – сімейні команди були налаштовані на перемогу. 

Тож, учасники змагань продемонстрували, що ж таке справжня міцна і дружна сім’я, в якій всі допомагають один одному, радіють спільним успіхам і надають підтримку у важку хвилину з легкістю.  Звісно, юні учасники, ще зовсім молоді як душею, так і тілом. І будь-які змагання для них – це шанс показати свою вправність на фізкультурному майданчику. Слід сказати, що сценарій естафетних змагань склали так, що кмітливість, силу, спритність, волю до перемоги могли продемонструвати як батьки, так і учні. Усі переконалися, що мами, татусі, як і самі юні спортсмени, однаково обожнюють руханку. А зі спортом дружні усі, хто має швидкі ноги та спритні руки. По завершенню змагань кожен учасник отримав грамоти по номінаціям: «Найспритніший», Улюбленець вболівальників», «Найкмітливіший», «За волю до перемоги», «Самий спортивний тато», «Найсильніший» і т.д.

За підсумками проведення 9 естафет виявлені переможці та призери родинних спортивно-розважальних змагань. Учасники були нагороджені медалями та грамотами за активну участь.

Перемогу вибороли: І місце – родина Пригоди: мама Тетяна, тато Михайло, донька Катерина (6-б клас), 

ІІ місце – родина Хачатрян: мама Анжела, тато Вагаршак та син Тигран (5-а клас), ІІІ місце – родина Єрьоменко: мама Анна, тато Микола та син Денис (6-а клас) та  родина Погорілих: мама Юлія, тато Вечеслав та син Кирило (5-б клас) .

 Щиро вітаємо та бажаємо успіхів у майбутньому! Задоволення від спільної участі у цьому заході, біганини, азарту, перемог і розчарувань, спілкування та гарного настрою отримали і дорослі, і дітвора.

За словами  учасників цих змагань,  захід насправді подарував здоров’я, бадьорість і силу – як батькам, так і їхнім донечкам і синочкам. «Ми зробили усе, щоб змагання проходили у дружній та позитивній атмосфері, були веселими та справедливими.

Микола Ященко


Фото без описуФото без описуФото без описуБільше фото тут>>>>>>>>


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь