A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Увага вакансія!

Дата: 17.01.2019 07:31
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

Виконавчий комітет Водянської сільської ради Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

 

  • начальника відділу розвитку інфраструктури, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Водянської сільської ради Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області.

 

Особи, які претендують на зайняття вищезазначеної посади, повинні знати:

Конституцію України, Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про архітектурну діяльність», «Про основи містобудування» інші закони України, укази та розпорядження Президента України, Постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України; правила ділового етикету, державну мову на рівні ділового спілкування та застосування, практику застосування чинного законодавства з питань, що належать до його компетенції.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду:

Особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, з вищою освітою відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра (спеціаліста), без вимог до стажу роботи.

 

  • спеціаліста І категорії фінансового відділу виконавчого комітету Водянської сільської ради Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області.

Особи, які претендують на зайняття вищезазначеної посади, повинні знати:

  • Конституцію України, Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», Бюджетний кодекс України, інші закони України, укази та розпорядження Президента України, Постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України; правила ділового етикету, державну мову на рівні ділового спілкування та застосування, практику застосування чинного законодавства з питань, що належать до його компетенції.
  • Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду:
  • Особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, з вищою освітою відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра (спеціаліста), без вимог до стажу роботи.

 

 

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на ім'я голови конкурсної комісії заяву, до якої додається:

  • заповнена особова картка (П-2ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4х6 см;
  • копія документа про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • декларація осіб уповноважених на виконання функцій держави за минулий рік, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції» (електронний варіант);
  • копії документа, який посвідчує особу громадянина України;
  • копію військового квитка (для військовозобов’язаних).

Усі копії вищезазначених документів засвідчуються нотаріально чи в іншому установленому законодавством порядку.

Термін прийняття конкурсною комісією заяви – 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу.

За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці звертатися до виконавчого комітету Водянської сільської ради Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області, за адресою: село Водяне, вул. Миру,145А (другий поверх, приймальня), телефон: 5-11-40.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь