A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Заява про наміри.

Дата: 19.11.2018 13:23
Кількість переглядів: 701

Виконавчий комітет Водянської сільської ради Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області, зареєстрований за адресою: 71316, Запорізька обл., Кам’янсько -Дніпровського район, с. Водяне, вул. Миру, 145а, заявляє про наміри проведення реконструкції гідротехнічних споруд для захисту від підтоплення с. Водяне,  Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області.

Робочим проектом передбачається: буріння водознижуючих свердловин   вертикального дренажу з ерліфтною системою підняття води – 37 шт; підключення свердловин до існуючих мереж повітроводу та самопливного скидного колектору; ліквідаційний тампонаж свердловин вертикального дренажу, які вийшли з ладу -37 шт; відновлювальні роботи на колодязях скидного колектору в місцях підключень свердловин, які проектуються.

Обслуговування водопровідних споруд здійснюється 39 працівниками.

Реконструкції гідротехнічних споруд відносяться до об’єктів підвищеної екологічної безпеки. Для визначення впливу гідротехнічних споруд на навколишнє природне середовище в робочому проекті в повному об’ємі розробляється розділ ОВНС.

Діючий об’єкт не впливає негативно: на мікроклімат; рослинний та тваринний світ, заповідні об’єкти, навколишнє соціальне та техногенне середовище. Вплив на геологічне середовище та повітряне середовище визначається в матеріалах ОВНС, вплив на водне середовище та на ґрунти локалізується комплексом природоохоронних заходів.

Ознайомлення з матеріалами ОВНС та надання пропозицій впродовж 30 діб з моменту
публікації на сайті
Водянської сільської ради Заяви про наміри можливо щодня з понеділка по п'ятницю з 8-00 до 17-00 за адресою: 71316, Запорізька обл., Кам’янсько -Дніпровського район, с. Водяне, вул. Миру, 145а, тел./факс (806138) 51-0-45. 

 

* Оголошення розміщується на сайті сільської ради або в місцевій ліцензіній газеті, в тому місці, де видно назва газети і дата її випуску.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь